مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام و خسته نباشید در یک بلوار دارای سه لاین در لاین سمت راست برای ورود به روی پل درب منزل راهنما زدم در همین حین از آینه عقب متوجه خودروی با فاصله 30 متر در پشت سرخود شدم که بدون توجه به جلو با موبایلش مشغول بود یعنی هردو در لاین سمت راست قرار داشتیم. در حین پیچیدن به راست و رفتن به روی پل بودم که خودرو عقبی از پشت به سپر عقب من زیر چراغ خطر برخورد کرد محل برخورد دقیقا پشت ماشین لطفا بفرمایید کدامیک مقصریم. ممنون از شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.