مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک تحصیلی

با سلام. بنده در سال 94 بنا به اعتماد به یکی از دوستان هم خدمتی خود کپی برابر اصل مدرک تحصیلی و کپی مدارک شناسایی خود را برای تاسیس شرکت مهندسی در اختیار ایشان قرار دادم و چند هفته بعد نیز یک کاغذ A4 به من داد و گفت برای صورت جلسه باید امضا کنی و من هم از روی ندانم کاری برگه سفید رو امضا کردم و پایینش نوشتم موارد ذکر شده در بالا را تائید میکنم(البته دقیق یادم نیست ولی 90 درصد همین رو نوشتم)حالا بعد دو سال میگه نتونستم شرکت رو تاسیس کنم و درجواب من که خواستار مدارک خود شدم میگوید همه مدارک رو نابود کردم .من هم هیچ رسیدی بابت این مدارک ازش ندارم.لطفا من را راهنمایی کنید که آیا میتواند از مدارک من سواستفاده کند یا نه ؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شما می توانید یک اظهارنامه رسمی برای او بفرستید یا از او بخواهید که اظهاراتش را در حضور دو شاهد امضا کند. البته می توانید به وب سایت rrk.ir مراجعه کنید و در بخش آگهی ها نام خود را جستجو کنید تا مطمئن شوید نامتان در شرکتی نیست.

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

در صورت استفاده از سفيد امضا قبل از هر اقدامي به وكيل مراجعه كنيد.