مشاوره حقوقی رایگان - رای دیوان عدالت

با سلام. شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت پرونده بنده رو پس از بررسی برای رسیدگی ماهوی به شعبه بدوی ارجاع داده که رای به نفع من صادر شده. میخواستم بدونم شعبه تجدیدنظر طبق ماده 29 دیوان عدالت میتواند بدون ابلاغ دادخواست و ضمائم به طرف شکایت رسیدگی کند؟؟؟؟ چون طرف شکایت به همین موضوع اعتراض کرده.

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
ابلاغ دادخواست و ضمائم برای رسیدگی و دادن حق دفاع الزامی است و در صورت عدم توجه از موارد نقض رای است .