مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در اهدای یارانه

سلام به اشتباه وارد بخش اهدای یارانه شدم و وارد صفحه شدم و شهر و منطقه انتخاب کردم ولی کلمه تایید را نزدم و از صفحه خارج شدم ایا یارانه قطع میشود ؟ و اگر قطع شود باید چکار کنم؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اگر کلمه تایید را نزده باشید تغییرات ذخیره نشده است و میتوانید مجددا وارد شده و مشکلتان را حل نمایید .

دادراه

دادراه:

استان :

طبق اخبار مندرج در خبرگزاری ها، سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرده است: یارانه افرادی که به اشتباه تقاضای اهدای یارانه داده‌اند، حذف نمی‌شود.

شماره تلفن های سیستم تلفن گویا سازمان هدفمندی یارانه ها جهت پاسخگويی به سئوالات مرتبط با يارانه ها: