مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باسلام
پدر بنده دارای پرونده کیفری به اتهام مواد میباشد. دو اتهام در یک قرار
اتهام اول مشارکت در فروش 79 کیلو تریاک محکوم به حبس و جزای نقدی درجه یک / اتهام دوم مشارکت در نگهداری 480 کیلو تریاک محکوم به حبس و جزای نقدی درجه دو / لذا طبق ماده 134ق م الف فقط مجازات اشد قابل اجرا و در حال اجرا میباشد (فروش 79 کیلو تریاک)
حال سوال اینجاست که آیا مقدار میزان مواد به جهت اعمال عفو همان 79 کیلو میباشد یا کل مواد کشف شده محاسبه میشود ؟؟ منظورم عفو عمومی میباشد که میزان مواد ذکر میشود؟؟

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
فقط راجع به همان مجازات اشد قابل اعمال است که مشارکت در فروش 79 کیلو میباشد .

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

در متن هر یک از عفو های عمومی که ابلاغ می شود تکلیف چگونگی اعمال عفو بیان می شود اما اگر باز هم ابهامی وجود داشته باشد باید به قاضی اجرای احکام دادگاه انقلاب مراجعه نمایید