مشاوره حقوقی رایگان - حکم طلاق

سلام، ما حکم طلاقمون اومده،

«… از نوع خلعی و عده این طلاق از تاریخ وقوع سه ظهر است ، ارائه گواهی عدم حمل توسط وجه به دفترخانه هنگام ثبت طلاق الزامیست، مدت اعتبار گواهی مذکور بر اساس ماده 34 قانون حمایت خانواده سه ماه از ابلاغ دادنامه قطعی یا قطعی شدن رأی است رأی صادره با توجه به ابلاغ واقعی به خوانده حضوری محسوب و ظرف مهلت بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظرخواهی در محاکم تجدید نظر استان قم میباشد و پس از انقضای مهلت جدید نظر خواهی ظرف 20 روز قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است. »

بعد این چقد باید صبر کنیم؟ دفترخونه باید معرفی کنند؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باید موعد چهل روزه اعتراض دوطرفه سپری شود و رای قطعی گردد یا اینکه مستقیما با همسر خود به شعبه مراجعه و دو طرف حق اعتراض خود را سلب نمایید و نامه برای معرفی به دفترخانه اخذ نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

اگر درمهلت چهل رروزه طرفین اعتراضی به رای صادره نکنند قطعیت می یابد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بعد از قطعی شدن دادنامه به دفترخانه طلاق مراجعه نمایید