مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم طلاق

سلام و خسته نباشید من حکم طلاقم صادر شده ،در 20روز اعتراض هستم، الان شوهرم اعتراض تجدید نظر خواهی داده در صورتی که اعتیاد کامل دارد سابقه سرقت و زندان دارد
لطفا راهنمایی کنید که که چطور میتوانم زود تر طلاقم را بگیرم و کار طلاقم عقب نیفتد؟
با تشکر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این شرایط را در اعتراض تبادل لوایح بیاورید تا حکم به نفع شما تایید شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید پاسخ تجدیدنظر خواهی را بدهید و پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال می شود و ممکن است چند ماه طول بکشد و بعد از حکم تجدیدنظر زوج می تواند فرجام خواهی کند تا پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما لایحه دقیق تنظیم و برای دادگاه تجدیدنظر ارسال نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر تجدید نظر خواهی کرد ضمن تبادل لوایح حضوری باید به دادگاه مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پروسه زمان‌بر می‌باشد و شما به سرعت نمی‌توانید به سر منزل مقصود خود(متارکه) نائل شوید.
در تبادل لوایح به اعتیاد کامل همسر خود اشاره نمائید.
توجه شود بعد از تجدیدنظر، مرحله دیگری به نام فرجام‌خواهی وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان‌پذیر باشد می‌بایست تجدید نظرخواهی انجام شود این حق طرف مقابل استاگر رای به ضرر شما صادر شده بود شما هم حق تجدید نظر خواهی داشتید اما می‌توانید رای تان را ارسال نمایید تا مطالعه کنم توانم به شما بگویم که چقدر احتمال موفقیت دارید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام در تبادل لوايح کاملا شرایط را توضیح دهید

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام‌و‌احترام ؛
در پرونده های طلاق ، علاوه بر مرحله ی تجدیدنظر ، مرحله ی فرجام خواهی نیز وجود دارد . یعنی پس از صدور دادنامه از سوی مرجع تجدیدنظر ، باز هم دادنامه صادر شده قابل اعتراض می باشد ؛ بدیهی است که مواعد و مراحل دادرسی قابل کوتاه و کم شدن نیست و مدت زمان اتمام پرونده ها ، بستگی به تراکم پرونده ها در شعبات و شرایط پرونده ها دارد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تشریفات قانونی باید طی شود
لکن
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پاسخ تجدید نظر خواهی ایشان را طی مهلت قانونی با مشورت وکیل ثبت نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که 20 روز اعتراض تمام شود و حکم نهایی گردد شما قادر به طلاق خواهید بود