مشاوره حقوقی رایگان - توهین رکیک ناموسی و تهدید

با سلام
یکی از همکاران در حوزه پخش بر اثر شدید بودن رقابت دوبار با من تماس گرفته و فحش های ناموسی داده و گفته که میام جلوی سالنت و خواهر مادرتو ... .
و من هم بهش فحش نداده و در کمال خونسردی بهش گفتم که در بازار رقابتی به گریت میندازم . و ایشان پیام داده که به روت شکایت میکنم .
من هیچ مدرکی و شاهدی مبنی بر اینکه ایشان مرا مورد تهدید و توهین قرار داده ندارم .
از اساتید محترم تقاضای راهنمایی دارم که شر این شخص را از سر خود کم کنم
با تشکر

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
برای اثبات ادعایی باید دلیل داشته باشید و اگر شاهد یا مدرکی ندارید میتوانید تقاضای سوگند نمایید . با طرح شکایت در دادسرای عمومی و و انقلاب محل وقوع جرم در ستون دلایل سوگند را بنویسید .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای اثبات ادعای خود باید دلیل داشته باشید. از جمله دلایل شهادت شهود است. چنانچه کسی دلیل نداشته باشد شکایت بی فایده است