مشاوره حقوقی رایگان - پیامک تهدید و توهین ناموسی

سلام و روز بخیر. نحوه پیگیری و جزای پیامک ها و فایل های صوتی حاوی تهدید و فحاشی ناموسی چیست؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قصایی با صمیمه نمودن اسکرین شات ها، شکایت کنید.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، شکایت کیفری تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام و تحویل دهید و در ادامه دادستانی شما را از روند دادرسی مطلع می کنند و در صورت اینکه ابلاغیه ای صورت نگرفت با در دست داشتن نمونه شکایت ، حضورا به دادسرا مراجعه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان توهین و فحاشی و تهدید می توانید شکایت کنید که در صورت اثبات به مجازات حبس و جزای نقدی محکوم خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بسته به توهینها مجازات شلاق حبس و جزای نقدی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به استناد ابن فایل ها می توان شکایت خود را طرح نمایید و موثر است