مشاوره حقوقی رایگان - سلام وقت بخیر

بنده مغازه دار هستم و الان متهم به خرید کالا سرقتی هستم سارق و مامور به مغازه بنده امدن سارق کالا اظهار کرد در این مغازه تعویض کردم و مقداری پول گرفتم فاکتور زمانی که سارق مشخص بود گشتیم فاکتوری نبود با این وجود از من خواستن روز بعد به کلانتری برم و در انجا نوشتم که اگر بنده خریدار اون کالا بودم مسئولیت به گردن میگیرم
حالا این قرار نهایی که برای من ارسال شده. ممنون میشم راهنماییم کنین
دادستان محترم دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان _
نسبت به شکایت (م.ش) عليه (س.م) بر سرقت مندرج در پرونده قرار منع تعقيب و نسبت به شكايت (م.ش) عليه
(م.ق)و (من) دائر بر خريد مال مسروقه قرار عدم صلاحیت به شايستگی دادسرای ___ «(من)»
وعدم صلاحیت شيروان اتهامي (م.ق) و نسبت به (م.ش) عليه (ب.ف) دائر بر سرقت مندرج
در پرونده جلب به دادرسی صادر شد .
دفتر، مقرر است پرونده برگ شماری، در اجراي ماده 92 قانون اخيرالذكر امروز به نظر دادستان محترم برسد،
در صورت موافقت و پس از
تنظيم كيفرخواست به مرجع صالح ارسال گردد.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.فعلا برای شما قرار عدم صلاحیت صادر شده است و زمانی که پرونده به مرجع صالح ارسال شودرسیدگی نسبت به اتهام شما انجام می شود.