مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خرید مال سرقتی

سلام چند روز پیش یکی از دوستان یک انگشتر طلا اورد و در قبال آن پول خواست من از او فاکتور خواستم اون به من نداد ومن با او معامله نکردم الان این آقا رو گرفتن از اگاهی زنگ زدن من رو خواستن مثل اینکه طرف گفته به من فروخته درصورتی که اصلا من از اون تحویل نگرفتم الان چه کار کنم برای دفاع

پاسخ ها :

حامد یوسفی

جناب آقای حامد یوسفی :

در رابطه با اینکه پرداختی از شما صورت نگرفته مانور دهید.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

با انکار خرید طلا از این آقا از خود دفاع کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما.
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام، در دفاع ازخود اظهار دارید که ادعای ایشان درست نیست و معامله‌ی بین ماانجام نشده و مبلغی بین ما رد و بدل نشده