مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی

سلام وقتتون بخیر. راستش من خانمی هستم که حدود 2سال پیش مشغول رانندگی بودم داخل خیابان یکطرفه. و چون باید جایی میرفتم و عجله هم داشتم ولی سرعتم زیاد نبود ناگهان موتور سواری رو دیدم ورود ممنوع داره میاد سمت من و غافلگیر شد و من هم وتا من رو دیدم راهش رو کج کرد و از کنار شاگرد ماشین عبور کرد حتی کوچکترین تماسی هم باهاش نداشتم. ولی چون عجله داشتم پشت سرم رو نگاه نکردم و شاکی بودم که چرا ورود ممنوع اومده.
ازون روز تا الان خیلی به این موضوع فکر نکردم ولی یکی دو روزه شدید فکرم رو درگیر کرده که نکنه بعد از اینکه از کنارم رد شده به جایی خورده و یا اسیب دیده. و یا اصلا به من ربطی نداره ، به ذهنم رسید برم تو اون خیابون و بپرسم یادمه نزدیک اونجا یه سوپری هم بود. لطفا راهنمایی کنید.ممنون.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

با سلام
اگر راننده موتور از جهت خلاف در حال حرکت بوده هیچ مسئولیتی متوجه شما نیست مگر اینکه کارشناس فنی شما رو از جهات دیگه ایی مقصر بدونه مثل سرعت غیر مجاز شما که باعث تشدید آسیب بشه که در این صورت به صورت درصدی میزان تقصیر مشخص میشه

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

سؤال چندان حقوقی نیست چرا که مربوط به دو سال پیش است

با مشاور روانشناس مطرح کنید تا درخصوص رفع عذاب وجدان شما را راهنمایی کند