مشاوره حقوقی رایگان - واژگونی به علت وجود سنگ در جاده

حدود یک ماه پیش من در جاده به علت وجود سنگ در جاده با ماشین دچاره واژگونی شدم آیا راهداری باید خسارت مالی و جانی بنده را پرداخت کند؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که طبق نظر کارشناس را داری مقصر اعلام شود می توانید خسارت خود را از راهداری بگیرید.

یک وکیل :

کارشناس مقصر را تعیین می کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع کارشناسی میشود و اگر راهداری مقصر بوده بله باید خسارت بدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناس در این خصوص نظر دهد تا اگر راهداری مقصر بود میتوانید علیه ان شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید شکایت کنید در صورتی که کارشناس تشخیص دهد بله

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

گزارش حادثه پليس مناط اعتبار است يا كارشناسان رسمي