مشاوره حقوقی رایگان - چگونه با خانواده ام بگوییم که میخواهم مستقل شوم

سلام .. من دختری هستم 24 ساله که چند وقته دیگه بخاطر ادامه تحصیل مجبورم به شهر دیگه ای برم و باید خوابگاهی زندگی کنم یا اینکه خونه بگیریم ... خانوادم مشکلی با خونه گرفتن ندادن و اتفاقا حمایت هم میکنن اما مادرمم میگه تا تمام شدن تحصیلت من هم باهات بیام و زندگی میکنم .. با این قضیه ام تا الان مشکلی نداشتم اما چند وقته خیلی ذهنم مشغوله ... اینکه مادرم انتظارات زیاد خونه داری از من داره و اصلا درک نمی کنه درس دارم و همیشه میخواد که آشپزی کنم و شیرینی بپزم (چون واقعا خونه داری من عالیه) و زمانی که غذا درست نمیکنم و خودشون آشپزی میکنن شروع میکنن به کلی حرف زدن که منت گذاشتن که انگار یه پاره آجر از گلوت رد میشه ... واقعا مامانمو خیلی دوست دارم اما از این کارش به شدت و متنفرم و بخاطر همین میگم اگه قرار به خونه گرفتن باشه من مستقل زندگی کنم ... اما نمیدونم اینو چطور به خانوادم بگم
چطور بگم میخوام فقط تو این مدت تحصیل خودم مستقل زندگی کنم و خودمو آماده کنم برای رسیدن با اهدافم و مقاطع بالاتر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بر خلاف سایر کسانی که با آنها در ارتباطیم، پدر و مادر در برنامة تغییر ما نمی گنجند؛ یعنی هدف ما این نیست که رفتارهای پدر و مادر را عوض کنیم؛ بلکه بتر است سطح تحمل خود را بالاتر برده، قدرت سازگاری خویش را ارتقا دهیم. البته گفت وگو با والدین، راه مناسبی برای کاستن اینگونه حساسیت ها است. برخی اوقات چون پدر و مادر شما از دلیل کارتان بی خبر هستند، احساس نگرانی کرده، سخت گیری بیشتری از خود نشان می دهند. در این موارد، تلاش والدین برای نظارت بر شما و مراقبت بیشتر از شما تنظیم می شود که برای شما خوشایند نیست. لازم است با یک گفت وگوی منطقی، آنها را نسبت به درستی کار خود، مطمئن سازید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما حقوقی نیست شما می توانید از مشاور خانواده کمک بگیرید