مشاوره حقوقی رایگان - تغیبر کاربری زمین گاوداری

سلام و عرض خسته نباشید به مشاورین خوبتون من 1600متر زمین دارم میخواستم ببینم میتونم تغییر کاربری بدم و متراژش خوبه برا گاوداری شیری و زمینم باید چقدر فاصله داشته باشه از باقی مرغداری ها یا گاوداری ها چون بهم گفتن باید فاصله داشته باشه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام پاسخ سوال شما بستگی به این دارد که زمین شما در چه بافتی از اراضی قرار داشته باشد؟ شهری- روستایی - اراضی کشاورزی و غیره به تناسب این پاسخ باید قوانین و قواعد فنی را از ارگان مربوطه سوال نمایید. مثلاً شهرداری یا جهاد کشاورزی یا غیره

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به مراجع ذیربط از جمله جهاد کشاورزی و دهداری مراجعه کنید