مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از جهاد کشاورزی

باسلام
اینجانب قطعه زمینی به مساحت 4150 متر دارم خارج از بافت شهری که قطعات در سال 53 تفکیک شده است و هیچگونه سابقه زراعت و حق آبه و خاک مناسبی ندارد
با موافقتنامه احداث هتل از سازمان گردشگری اینجانب در تبصره یک به دلیل گزارش خلاف واقع جهاد شهرستان شهریار مخالفت شد
که به خلاف واقع گزارش داده شده سابقه زراعت حق آبه خاک مناسب
که یکسری مدارک از گذشته پیدا کردم که آزمایشگاه خود جهاد خاک نامناسب و احداث بنا هم حتی توسط استاندار در سال1371 داده شده بود
خواهشمند است راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام رای کمیسیون جهاد کشاورزی چه تاریخی صادر شده است؟ شما فقط سه ماه ززمان برای اعتراض به این رای دارید....... در صورت نیاز به مشاوره و تنظیم دادخواست اعتراض به رای کمیسون جهاد کشاورزی لطفاً تماس بگیرید