مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن کامل معامله

سلام بنده یه 206 فروختم به دایی خانمم یه قولنامه دستی هم نوشتیم با خانمم به مشکل خوردیم ماشین دست خانمم بوده شکایت کردن رفتم دادگاه گفتم 23میلیون بدهکارن قاضی محترم رای دادن عدم پرداخت ثمن دلیل نمیشه و چون خودرو تحت تصرف اوناست و قولنامه دارن محکوم شدم به فک پلاک و تنظیم سند

الان چکار کنم من حتی تو قولنامه هم ننوشتم خودرو تحویل دادم

حتی به قاضی گفتم ببین واریزی هاشون کمه

مگه میشه من پولم رو کامل نگرفتم سند بزنم ؟ من صرفا به خاطر خانمم ماشینم رو توقیف نکردم تا الان

ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماهم می توانید دعوای مطالبه ثمن مطرح کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام آیا رای شما قطعی شده است؟

پرسشگر :

در جواب آقای اشکذری نه هنوز یک هفته از مهلت 20 روزه باقی مونده برای اعتراض نیازمند متن خاصی است برای لایحه ؟ مبایعه نامه کاملا معمولی و حتی یک شاهد داره اونم خانمم هستش شاهدش حتی ماشین رو خانمم برده به اونا تسلیم کرده

پرسشگر :

آقای هادی بیگی باسلام اگه دعاوی مطالبه ثمن بدم چی میشه یعنی باید سند رو بزنم دنبال پولم بدووم؟ همینجوری سند نزده پول نمیدن اینا آخه
میشه با طرح دعاوی مطالبه ثمن جلو رای رو گرفت تا پول رو کامل پرداخت کنن یعنی؟

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

چون در مقابل دعوی الزام به انتقال رسمی خودرو، شما دعوی تقابل به پرداخت مابقی سند مطرح نکرده اید و در قرارداد شما انتقال منوط به تسویه حساب نبوده، سهل ترین کار الان طرح دعوی مطالبه وجه است
مابقی راهکارها به صرفه و صلاح نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1ـ دادخواست مطالبه ثمن بدهید. 2ـ از رای صادره تجدید نظر خواهی کنید.

محمدرضا نوروزي فيروز

جناب آقای محمدرضا نوروزي فيروز :

باسلام؛ شما می توانید ضمن تقدیم دادخواست مطالبه ثمن همزمان با تامین خواسته می توانید همین خودرو را توقیف نموده و در صورت عدم تادیه ثمن پس از صدور و قطعیت دادنامه در مرحله اجرا با فروش خودرو طلب شما تادیه می شود

محمد راجی

جناب آقای محمد راجی :

با توجه به قولنامه عدم دریافت کل پول باید انتقال سند بدید و حق با خریدار هست ولی شما هم میتونید دادخواست مطالبه باقیمانده پولتون بدید بانضمام خسارت تاخیر تادیه