مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از وکالت

سلام من 2سال پیش ماشینم را که قیمت 130میلیون بود به پدرم دادم ولی 50میلیون واریز کرد منم وکالت بهش داده بودم ولی امتناع کرد از پرداخت پول بعد 6ماه بابت50میلیون 80 میلیون ازم گرفت همه مدارک‌ماشین به اسم‌خودم هست ولی مدارک پیش اونه وکالت هم داره باید چیکار کنم بابت عزل ازوکالت و برگشت مدارکم پدرم بود از اعتمادم سواستفاده کرد الان شکایت کرده میگه ماشین منه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل تخلف از مفاد وکالتنامه امکان عزل وجود دارد.

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اگر ماشین را به ایشان فروخته ایدفقط می توانیدبابت مطالبه وجه دادخواست تقدیم دادگاه حقوقی نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر وکالت بلاعزل نباشد با مراجعه به دفترخانه تنظیم کننده وکالت او را عزل کنید...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متن وکالت‌نامه باید مورد برسی قرار بگیرد تا بتوان اظهار نظر قطعی نمود لیکن باید دید نوع انتقال چه بوده ؟ فروخته اید ؟

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت عزل بسته به مفاد وکالتنامه دارد
می توانید شخصا نسبت به انتقال خودرو اقدام نمایید اظهارنامه ای درخصوص استرداد مدارک ارسال نمایید و یا نسبت به اخذ المثنی اقدام کنید
می توانید دادخواست مطالبه ثمن مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ماشین را به شخص دیگری انتقال دهید.
در این صورت وکالتنامه‌ باطل می شود.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

وکالت نامه باید بررسی گردد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر وکالت‌نامه بلاعزل نبوده ، از طریق ارسال اظهارنامه عزل ایشان را اعلام کنید .

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر هنوز با وکالت نامه اقدامی نکرده است و وکالت بلاعزل نیست می توانید وی را عزل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دادگاه با ارائه مستندات و فیش بانکی و معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایید

و سپس دادخواست استرداد مدارک مالکیت خودرو را مطرح نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
اینکه شما چ احتیاراتی در وکالت نامه به ایشان داده اید مهم است ولی میتوانید لاز طریف مراجعه ب دفتر خانه ایشان را عزل و دادخواست مطالبه وجه تنظیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفترخانه اسناد رسمی پیگیری کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اظهارنظر قطعی نیاز به بررسی مدارک و گفتگوی متقابل دارد به طور کلی در صورتی که صرفا وکالت به ایشان اعطا نموده اید اولا (اگر وکالت بلاعزل نباشد) با حضور دفترخانه ایشان را عزل نمایید ثانیا اصالتا نسبت به فروش اقدام نمایید چرا که صرف اعطای وکالت مانع انجام امور وکالت توسط اصیل نمی باشد و همچنین وکالت صرفا اعطای اختیارو نمایندگی می باشد و نه بیع....
ثالثا متقابلا دادخواست استرداد مدارک را بطرفیت ایشان مطرح نمایید چرا که ید وکیل ید امانی و در صورت تقاضا موظف به استرداد می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر این اثبات صورت گیرد می بایست مبلغ پرداخت شده نیز اثبات شود می شود که یک طرفه قضاوت نمود اما اگر شما خود را به ایشان فروخته اید و مدرکی به ایشان داده اید می توانید پول آن را مطالبه کنید و با خود را متعلق به شماست اگرچه شما نیز راه دفاع دارید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر وکالت قابل عزل باشد نسبت به عزل وکیل اقدام کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام وکالت بلاغزل دادید . اگر طلبی بابت ثمن دارید طی دادخواستی مطالبه نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده امکان عزل وجود دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر وکالت بلاعزل باشد باید ماشین را قولنامه کنید و سپس اظهارنامه انفساخ وکالتنامه ارسال کنید