مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ

باسلام بنده بخاطر مسائل خانوادگی و قطعه زمینی که خانم بنده دست پدرخانمم داشت به مدرسه ی پدرخانمم مراجعه کردیم ،درحالیکه پدرزن و مادرزنم در مدرسه حضور نداشتند و ماهم اطلاعی نداشتیم چون تماسمان را پاسخ نمیدادند، به مدرسه مراجعه کردیم، در این حین خواهر خانم بنده با فحاشی و توهین و اوردن شاهد به دادگاه از سمت پدرخانمم از بنده شکایت کردن مبنی بر اخلال درنظم و اسایش عمومی و توهین به اشخاص عمومی که بنده تبرئه شدم و حکم دادگاه به دلیل نبودن ادله ی کافی از طرف پدرخانمم و نیامدن به دادگاه و همچین نیامدن شاهد در دادگاه، حکم بر برائت بنده صادر شد و بیست روز اعتراض به حکم هم گذشته،و برای این شکایت بنده مجبور به گرفتن وکیل شدم به خاطر پرونده سازی و شهادت دروغی که برعلیه من بود.آیا بنده میتوانم از فردی که شهادت دروغ داده هزینه ی وکیل و ضرر و زیان مالی را دریافت کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر دلایل و مدارک کافی داشته باشید امکان شکایت هست.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم از کسی که شهادت دروغ داده می‌توانید شکایت کنید و جبران ضرر و زیان مستقیم �بل مطالبه می‌باشد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در فرض سوال از شاکی
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در متن سؤال، اشاره به نیامدن شاهدین در دادگاه شده است فلذا امکان طرح شکایت با موضوع شهادت کذب منتفی خواهد بود.