مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص اشتباه کارشناس خودرو

سلام بنده دو ماه قبل ماشین تیبا2گرفتم مدل97کارشناسی بردم تاهفته ی پیش به خاطر این که چرا ماشینم باریموت قفل نمیشود به جای مکانیک از جای دیگری که کارش کارشناسی خودرو در مکان دیگری است رفتم که در اون جا یک دفعه به سرم زد دوباره یک تست دیگر بگیرم که متوجه شدم کارشناس قبلی اشتباه ودروغ گفته وستون های ماشین همه ضرب خورده هستن والاان 11میلیون طی2ماه ضرر کردم به خاطر پولی که قرض کردم وگفته های خانوادم من باگفتن تمام حقیقت ماشین به کسی دادم واین ضرر برای من که کارگرم ازکودکی بدون پدر بزرگ شدم وبه خاطر کفالت چندنفر با35سال سن هنوز مجردم خیلی زیاد هست. لطفا بگید چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام فسخ کنید ولی نتیجه بستگی به متن قراردادتاد دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به مفاد قرارداد می‌توانید نسبت به فسخ معامله اقدام نمائید.