مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت قسطی مهریه

سلام هسمرم میخواهد از ارث پدریم این پول رو بگیرد و تمام حساب هام رو بسته و تمام ارث پدرم رو کاری کرده که تا وقتی مهریه اش رو ندهم نمیشه بین برادر خواهر هام تقسیم کنیم ببخشید ایا این راه حلی داره که بشود مهریه رو قسطی بپردازم و طلاقش هم ندهم خواهشن کمکم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مال توقیف شده باشد از طریق اجرای احکام بابت مهریه وصول می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سهم‌الارث شما بابت مهریه قابل وصول از طریق زوجه است.
تا هنگامی که اموالی از شما شناسایی شود بحث اعسار منتفی است.