مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و مهریه اقساطی

من مرد هستم ازدواج دومم هست زنم اذیت میکنه راجع دیدن بچه هام خلاصه دو ماهه از خونه بیرونم ولی خرجشو میدم اون هم رفته خونه پدرش زندگی میکنه. فقط درخواست نفقه کرده میگم برو درخواست طلاق بده نمیده.چون میگه اگه از طرف من درخواست بشه قسطی میشه نمیدونم چطور طلاق بدم مال اموالیم ندارم. میگن خودت طلاق بدی باید کل 114 سکه رو بدی. یا اینکه راهی هم هست. واقعا نیاز به راهنمایی دارم. و اگر من طلاق بدم و تقسیط بشه سالی چند سکه باید بدم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تمکین بدهید بعد از مدتی خسته میشه و درخواست مهریه و طلاق میده.
شما تا زمانی که همسرتون دادخواست مهریه نداده و مهریه حکم صادر نشده دادخواست طلاق ندید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما درخواست طلاق کنید نصف اموال خود را باید به زوجه بدهید و برای مهریه درخولست اعسار کنید تشخیص ووتعیین پیش قسط با قاضی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان دادخواست الزام به تمکین بدهید در صورتی که دادخواست طلاق نامه شما باشد زوجه می تواند مطابق ماده 29 قانون حمایت خانواده تمام امور مالی خود را از شما دریافت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما برای طلاق پیش قدم نشوید چرا که یکسری حقوق مالی باید بپردازید دادخواست تمکین بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تمکین دهید و برای راهنمایی دقیق تر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. بهتر است در خصوص تمکین اول اظهارنامه و سپس دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت درخواست طلاق یکطرفه توسط زوج ، برای اجرای صیغه طلاق باید ابتدا تمام حقوق مالی زوجه ، پرداخت گردد تا صیغه طلاق جاری بشود ولی