مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن راه عمومی

با سلام خدمت مشاورین و وکلا محترم
چند سال پیش در باغ ما رانش زمین شد زمین بالاتر از من قسمتی با چند اصله درخت گردو ایشان داخل راه عمومی مابین من و ایشان و زمین بنده آمد (بین زمین بنده و ایشان راه عمومی وجود دارد، مدرک و نقشه هوایی وجود دارد برای حد وحدود راه)، و از طرف جهاد کشاورزی، بخشداری، منابع طبیعی، آمدند برای تعیین راه عمومی چون زمین و مخصوصا دختان یشان باید قطع یا جابجا می‌شود، دلم به رحم آمد و از زمین خودم بخشیدم و رضایت دادم به عنوان راه استفاده شود و در یک قرارداد امضا کردم اما شروط تنظیمه از قبیل دیوار کشی راه عمومی برای جلو گیری از خسارت مجدد که بخشداری این طرح راه داده بود که باید محلی ها انجام می‌دادند رعایت نشد، حالا بنده قصد دارم زمین خودم راه با مجدد احیا کنم ولی صاحب زمین بالایی دخالت میکنه و نمیزاره میگه اگه درست کنی مجدد راه حرکت میکنه
حالا سه تا سوال دارم
1 من میتونم راهی که از زمین خودم دادم مجدد پس بگیرم؟
2 آیا همسایه زمین بالایی میتونه در احیا زمین بنده دخالت کنه
3در صورت احیا حریم راه باغی چقدر باید باشه و اینه همسایه بالا تر ازمن هم باید حریم راه رو رعایت کند البته داخل قرارداد حریم راه را مشخص کردم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر رضایتی داده باشید بله می‌توانید آن راه خود را پس بگیرید چرا که این راه از گذشته وجود نداشته اما بهتر است از طریق مراحل قانونی این کار را انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی، احتیاج به بررسی مدارک در این ارتباط می‌باشد‌.