مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

آیا هزینه مراسم ختم و کفن و دفن از ارث کم میشود؟
پدر و مادر من سالها پیش فوت کرده اند و هزینه مراسم ختم را (تنها برادرم)پرداخت کرد حالا برادرم نیز دوسال پیش فوت کرده ؛ حالا در هنگام تقسیم ارث پدری بین من(مذکر) و بچه های برادرم ، نصف هزینه های مراسم ختم به (مبلغ100میلیون تومان) از سهم الارث بنده کم شده است، آیا این کار شرعی و قانونی است؟؟؟ آیا درست است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که شخصی فوت می‌نماید ابتدا می‌بایست هزینه کفن و دفن او از اموال خود او پرداخت شود اما اگر دیگری این هزینه را می‌پردازد می‌تواند از ماترک دریافت نماید