مشاوره حقوقی رایگان - کد ملی

سلام خسته نباشید. من کد ملیمو یه نفری از طریق یکی از دوستام پیدا کرده و حالا هی تو همه کارام فوضولی میکنه با کد ملیم ایا میتونم به این دلیل که یک نفر از طریق کد ملیم مخفیانه داره سو استفاده میکنه و مدرکی برای اثباتش ندارم ولی میدونم داره این کارو میکنه ، کد ملیمو عوض کنم؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر نمی توانید.فقط اگر سو استفاده ای کرده بابت اون عملش می توانید از ایشان شکایت کنید.بسیار بعید است به صرف یک کد ملی بشود علیه فردی اقدامی انجام داد.