مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در سرقت

سلام شوهر بنده راننده تاکسی پسر همسایه به شوهرم میگه منو دربست ببر جایی دم ظهر بوده میگه باشه با یک دختر سوار میشه و میرن پونک گویا میخواسته یک کسی رو اونجا ببینه که اونطرف نمیاد شوهرم میاد خونه کرایه اش رو نمیده میگه شب هم میخوام جایی برم تو منو ببر شوهرم میگه من زن و بچه کوچیک دارم شب کار نمیکنم خلاصه انقدر اصرار میکنه که اینم قبول میکنه به هوای اینکه فردا جمعه است میتونه استراحت کنه شب که میره پسر با یک دختر و یک پسر دیگه سوار میشن بعد تو یک مسیری دختر پیاده میشه سوار یک ماشین دیگه ای میشه همون کسی که ظهر میخواسته ببینه بعد به شوهرم میگن ما باهمیم پشت این ماشین برو خلاصه اینم میره تو یک مسیری ماشینیه نگه میداره پسر همسایه به شوهرم میگه وایستا تو ماشینت رو دور بزن تا من بیام ببینم چی شده شوهرم که ماشین رو دور میزنه یهو میبینه اینا با دختر پریدن تو ماشین با تهدید به شوهرم میگن که برو شوهرم میره و بعد میفهمه که با چاقو پسر رو زدن و طلاهاشو دزدین اصلا با اون دختره نقشه کشیده بودن که اون ماشین جلویی رو خفت کنن که شوهرم باهاشون تو ماشین دعواش میشه تو یک جایی اینارو پیاده میکنه شوهرم تهدید میکنه که اگه بگی زن و بچه ات رو میزنم و فلان تا یک ماه شوهرم خواب و خوراک نداشت تا وقتی که مامور اومد دم خونه شوهرمم رفت حالا اون پسر فرار کرده دختر هم همه چی رو گفته شوهر منم این وسط گیر کرده تو پرونده نوشتن معاونت و با وثیقه اومد بیرون خود شاکی هم تو پرونده که داشتن ازش میپرسیدن گفته این هیچ کاری نکرده راننده بود الان باید رضایت شاکی رو بگیریم ؟ جرم قانونی هم داره؟ ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اثبات بی گناهی شما کار ساده ای نیست در صورت امکان باید وکیل بگیرید.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

به هر حال با ماشین همسر شما خف گیری انجام دادند و از ماشینش به عنوان وسیله برای ارتکاب جرم بهره بردند.شوهر شما باید بلافاصله موضوع را به مقامات انتظامی گزارش میداد.اگر نتوانید اثبات کنید که تهدیدها علیه همسرتان کارساز بوده است و احتمال زیاد شوهرتان را هم به اتهام معاونت در جرم محکوم کنند.بهتر است حتما با یک وکیل مشورت کنید موقعیت شوهرتان در این پرونده اصلا مناسب نیست.علی ایها الحال فعلا به اتهام تهدید علیه اون اشخاص طرح شکایت کیفری کند چون اگر ثابت کند که تهدید شده و تهدیدشان کارساز بوده در این پرونده دیگر میتواند برایت بگیرد.اما مادامی که ثابت نشده تهدید کارساز بوده صرفا یک ادعای خالیه و دادسرا به این حرف اهمیت نخواهد داد.