مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام وقت بخیر. من اکانت کالاف دوستم را به یک واسطه به قیمت 23 میلیون فروختم طرف گفت بعد از نصب پول را واریز میکند همین که جمیل و رمز را از من گرفت دیگه گوشی شو خاموش کرد منم فقط شماره تماس ازش دارم دیگه هیچی ندارم نمیدونم چجوری و از کجا پیگیری کنم آیا میشه با شماره تلفن پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید اقدام به شکایت علیه ایشان نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به طرفیت صاحب شماره تلفن به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید