مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

درود بر شما
من خانمم درخواست مهریه و مال منقول و غیره منقول داده بود ، بعد تو دادگاه گفته بود که فقط طلا و مهریه ام رو میخوام وسایل جهیزیه ام رو نمیخوام و امضا زد
حال بعد چند ماه مجدد درخواست استرداد جهیزیه کرده
آیا من میتوانم او را محکوم کنم تو دادگاه که بله اینم خانم در حضور دادگاه امضا زده که جهیزیه رو نمیخوام؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری می‌توان بدان استناد کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه مدارک خود می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شاید خانم شما در آن مقطع زمانی نسبت به استرداد جهیزیه خود قصدی نداشته است.
در هر حال نسبت به تنظیم لایحه دفاعیه هوشمندانه اقدام بفرمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر امضا کرده باید بررسی کرد که آیا هبه کرده بوده یا در قبال اخذ طلاها