مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه تعمیر اما پرداخت شده

سلام
حدود ۶ ماه پیش بابت تعمیر ماشینم در شهرستان مبلغی که اولش توافق کرده بودیم رو پرداختم اما تعمیرکار با ارایه فاکتور جعلی و بدون مهر و امضا از من هزینه بیشتری میخواست و ماشین رو تحویل نمیداد که پرداخت نکردم و با شکایت و قانون ماشینم رو گرفتم
اما ایشون از من شکایت کرده و الان تقریبا کل مبلغ رو میخواد و شورا با اتیان سوگند دروغ و فاکتور جعلی منو محکوم به پرداخت دوباره اون مبلغ کردن
من حتی ادرسی تو شهرستان ندارم ولی شورا جز ادرس شهرستان قبول نمیکرد
هرچی اعتراض میزنم حتی دعوی تقابل هم رد کردم بابت تعمیر نادرست اما شورا فقط حرف اونو قبول میکنه و یه جورایی داره جانب داری میکنه
ممنون میشم راهنمایی بکنین

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما باید نسبت به رای شورای درخواست تجدید نطر ارایه دهید که در این خصوصبه دادگاه عمومی که شورا در حوزه آن فعالیت می کند ارجاع می شود
در آن جا با ارایه یک لایحه دفاعی قوی خواهید توانست پرونده را به سمت خود بازگردانده و تمام هزینه ها را نیز از تعمیرکار مطالبه نمایید

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما با گزارش به رياست مجتمع قضايي و همچنين اعتراض نسبت به حكم صادره ميتوانيد احقاق حق نماييد