مشاوره حقوقی رایگان - مرتبط با کار

سلام. من در شرکتی 4 ماه کار می کردم و اخراج شدم و نامه هایی از ارگان ناظر جهت اثبات کارم در اونجا دارم ولی ورود و خروج رو ساعت نمی زدم چون قرارداد نداشتم. آیا اداره کار سابقه اسنپ هام رو بعنوان اثبات ساعت ورود و خروجم قبول می کنه؟ چون کلی هم اضافه کاری داشتم و سوال دیگه از ثبت نام تا رای دادگاه و گرفتن حقوقم چقدر زمان می بره؟ چون فقط حقوق یکماه و بیمه اون ماه رو گرفتم. ممنون

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به همراه مدارک طرح دعوی نمایید
موضوع زمان بر میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد
می‌توان بدان استناد کرد به عنوان اماره می‌تواند منشا صدور رای قرار گیرد.
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد بستگی به شهر محل کارگاه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه مدارک و مستندات خود دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد اسناد و مدارک در اختیار به دفاع از حقوق خویش بپردازید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام به طرح دعوی نمایید
زمانبر است