مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سربازی

سلام خسته نباشید
من سه ماهه سرباز هستم که یک ماه آموزش گذروندم. امروز که حقوق رو به من دادن مبلغش خیلی کمتر از چیزیه که میبایست باشه.
با مدرک لیسانس من باید ماهی سه میلیون و هشتصد میگرفتم. حتی اگر دوره اموزشی رو به دلیل جیره داده شده حساب نکنیم بایس هفت و خرده ای میگرفتم ولی الان برا من چارملیون واریز شده. آیا این قانونیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از یگان خدمتی خود موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قواعد خاص سازمان مربوطه است از واحد مالی موضوع را پیگیری فرمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
موضوع را از طریق یگان خدمت خود پیگیر شوید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق یگان خدمتی خویش به نحو حضوری پیگیری نمائید.