مشاوره حقوقی رایگان - اثر انگشت

سلام پدر بزرگ بنده با همکاری پدر بنده 3 قطعه زمین کشاورزی را که از قبل برای پدربزرگم هست ولی دست مردم افتاده بود رو پس گرفتن و به نام پدرم بیع نامه و قولنامه کرده اند حال هردو فوت کردن و عمو های بنده شکایت کرده اند که اثر انگشت جعل هست در حالی که به عنوان شاهد خود انها هم انگشت زدن زیر همان بیع نامه ایا کاری میتوانن بکنن این در حالی است که ما اثر انگشت پدربزرگمان را در هیچ سند رسمی پیدا نکرده ایم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر اسناد مسلم الصدور وجود نداشته باشد قاضی بر اساس سایر ادله و امارات تصمیم میگیرد.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

موضوع در صلاحیت کارشناس رسمی دادگستری در رشته اصالت خط و امضاء است

کارشناس مربوطه با اخذ مجوز از مقام قضایی به امضاء و آثار انگشت مسلم الصدور پدربزرگ در اداره ثبت احوال یا حج و زیارت یا سایر مراجع دسترسی خواهد یافت