مشاوره حقوقی رایگان - ادعای کلک زدن

با سلام
ما با مالک مغازه یک قرارداد و توافق نامه امضا کردیم (بنده سرقفلی مغازه هستم)
ایشان زیر توافق نامه را 1-امضا 2-اثرانگشت 3-نوشتن نام و نام خانوادگی را انجام داده اند.
و اصل این برگه نیز در دست ماست.

حالا چون پشیمان از این کار هستند، ادعای این دارند که هر سه مورد بالا متعلق به من است و شما با کلک و فریب این ها را از من گرفته اید.

لازم به ذکر است بین سه مورد (1-امضا 2-اثرانگشت 3-نوشتن نام و نام خانوادگی) و پایان متن ، خیلی کم فاصله وجود دارد که این هم به صورت کاملا تصادفی رخ داده ولی بنده از جهت اطمینان بیشتر مطرح میکنم خدمت شما

حالا نمیدانم نظر دادگاه چه خواهد بود.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اولا اگر مالک مدعی جعلیت یا هرایرادی بر سند باشه دادگاه به کارشناس ارجاع میده ونظر کارشنایی مهمه ثانیا باید دید ادعای مالک مبنی بر عدم اعتبار سند چیست تا بشه بهتر نظر داد چون دردفاع هرکلمه ممکنه به ضرر یا نفع شما تموم بشه.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)