مشاوره حقوقی رایگان - زیر گرفتن عمدی با خودرو

سلام بنده با موتور بودم که با خودرویی به خاطر رانندگی بحثم شد و بعد از این که بحث تمام شد دیدم خودرو دنبال من میاد،من فرار کردم که تا چند تا کوچه دنبال من اومد تا این که من رو زیر گرفت و فرار کرد که دستم مورد جراحی قرار گرفت، حالا شکایت سوء قصد کردم شاهد هم بردم فیلم دوربین مداربسته هم بردم ولی چون در کلانتری پارتی داشتند رو پرونده زدن تصادف و میگن برو کروکی بگیر که دیه و.. را بیمه پرداخت کنه.. سوالم اینه که آیا زیر گرفتن عمدی نیاز به کروکی دارد؟ این که چیکار کنم پرونده در کلانتری تصادف ثبت نشه؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میشود موضوع از طریق وکیل متخصص موضوع پیگیری گردد

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

باید ادعای عمدی بودن تصادف در دادگاه اثبات گردد،عمدی بودن موضوع در دادگاه برسیمیشود نه در کلانتری

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود