مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن حضانت

سلام. شوهرم در دفترخانه اسناد رسمی، حق طلاق و حق حضانت فرزند رو به من داده است، آیا امکان دارد اگر کارمون به طلاق کشید، حضانت بچه رو از من بگیرد؟ پسرم 8ساله است. همیشه من رو تهدید میکند که بچه رو ازت میگیرم، شوهرم اعتیاد به قرص متادون هم دارد و شغلش آزاد (تعمیرات لوازم صوتی و تصویری) هست، ایشون به بداخلاقی در فامیل هم معروف هستند و من خودم معلم رسمی هستم،

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتیاد داشته باشد نمی تواند کاری کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول با توجه به متن پرسش شما خیر نمی تواند نگران نباشید