مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارفرما از کارگر

من4سال بدون بیمه در سوپری کار میکردم تا40روزقبل که تصادف کردم و به دلایل تصمیم گرفتم سرکار نروم حال صاحب کاربا علم بر برنگشتنم میخواهد شکایت کند که من طی یک سال300 میلیون تخفیف زیادتر دادم در صورتی که هر شب حسابدار حساب را رسدومی بست و کسی از این دستور فروش راضی نبود من چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با اسناد دفاعی خویش که نشان‌دهنده حقانیت شماست لایحه دفاعیه هوشمندانه تنظیم بفرمائید.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

شما مدارک و شواهد لازم را که دلیل بر ادعای خودت هست جمع آوری کن و هر وقت شکایت کرد ارائه بده