مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبه وجه از طرف کارفرما

باسلام من سه سال پیش در حادثه سقوط اسانسور از ناحیه پاهام مسدوم شدم در زمان حادثه شرکت گزارش حادثه رو به بیمه مسئولیت مدنی شرکتش نداده و الان ازمن شکایت کرده بابت هزینه هایی که برای درمان من وحقوقهایی که طی سه سال به من داده را میخواهد از من بگیرد ودادگاه حقوقی رای را به نفع انها صادر نموده من باید چه خاکی به سرم بریزم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید دیه خود را مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید نسبت به رایاعتراض نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید نسبت به رای اعتراض نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق رای قطعی که علبه شما صادر شده است عمل میگردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی به رأی دادگاه حقوقی به استناد اسناد و مدارک خویش دال بر حقانیت شما تجدیدنظرخواهی بفرمائید.
از سوی دیگر شما نیز می‌توانید اقدام به مطالبه دیه بنمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نیز می‌توانید اقدام به مطالبه دیه بنمائید.ولب جهت راهنمایی دقیق باید رای شما را ملاحظه کرد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مدارک و اوراق پرونده نیاز به مطالعه و بررسی دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر مهلت اعتراض باقیست اعتراض نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت بررسی مدارک گزینه مربوطه را فعال نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر رای قطعی شده باشد دیگر کاری نمی‌توان کرد مگر اینکه در فرجه تجدید نظر باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در مهلت مقرر با مدارک به ادله خود تجدید نظر خواهی نمایید