مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک ارثی

شوهرم 6 سال پيش فوت شد و من و دو فرزندمان در منزلش زندگی میکنیم. حالا مادر و بقیه وراث تقاضای تخلیه منزل را دارند و دادخواست ارائه نمودند. ایا میتوانند ما را از منزل بیرون کنند.
ضمنا مهریه ام دو برابر اموال متوفی هست ولی هنوز اقدامی برای مهریه نکرده ام.
اگر الان دادخواست مهریه بدهم تا زمان صدور و مزایده اموال متوفی باید ملک مسکونی را تخلیه کنم، ایا راهی ندارد که مجبور به ترک و اسباب کشی منزل نشوم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه خویش را به اجراء بگذارید تا به وسیله آن، ملکی که در آن سکونت دارید بجای مهریه به شما تعلق گیرد و مابقی مهریه را از سایر ماترک شوهر خود مطالبه نمائید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

سریعا دادخواست مطالبه مهریه و توقیف ملک را مطرح نمایید