مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ورثه ایی

با سلام در ملک ورثه ایی اگر یکی از وراث برای فروش راضی نباشد و شکایتی بکنند میتوان بدون رضایت آن فرد ملک به فروش برسد...سوال دوم اگردراین ملک یکی از وراث باشد البته با اجازه دیگر وراث بعد از شکایت برای فروش آیا باید ملک تخلیه بشود ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای فروش مال مشاع باید تمام شرکا رضایت داشته باشند و اگر حتی یک نفر راضی نباشد امکان فروش وجود ندارد و باید تمام شرکا رضایت داشته باشند.
با این شرایط از طریق دادگاه می توانید جهت فروش اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اولا تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث است
دوما اگر ملک قابل افراز نباشد النهایه از طریق مزایده به فروش خواهد رسید و.....

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اخذ دستور فروش ممکن می باشد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام برای فروش باید رضایت همه باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای فروش مال مشاع باید تمام شرکا رضایت داشته باشند

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام برای فروش ملک ورثه ای همه وراث باید موافق باشن، در غیر اینصورت باید از طریق دادگاه دستور فروش بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان فروش ملک مشاعی حتی با عدم رضایت سایر شرکاء وجود دارد.
صرف دادخواست فروش مال مشاع موجب تخلیه ملک از سوی احدی از شرکاء نخواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
چون ملک ورثه ای است
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و دادخواست تقسیم ترکه و درخواست
فروش مال در صورت غیر قابل افراز بودن مال را مطرح نمایید
بله

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بله دستور فروش ملک مشاع در صورت صدور گواهی عدم افراز
موفق باشید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با دستور فروش از طرف دادگاه ملک به مزایده گذاشته می شود و رضایت همه وراث برای فروش شرط نیست حتی یک نفر راضی به فروش باشد ملک فروخته می شود .
با دستور فروش ملک تخلیه نمی شود بلکه با دعوای خلع ید ملک تخلیه می گردد