مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

باسلام خدمت شما وکلای گرامی

بنده پارسال جلو مغازه ام با یه فردی لفظی درگیر شدم و رفتم چیزی خاصی اتفاق نیوفتاد

بعد اون فرد با دونفر درگیر شد مورد ضرب و شتم قرار گرفت

چون دسترسی به اون افراد نداشت از من شکایت کرد و انداخت گردن من شاهد اورد خانومش بود درصورتی که اون روز تنها بود درگیر شد و قاضی بدون توجه به شاهدین من حکم صادر کرد 1سال حبس تغزیری و 2سال حبس معلق تا 5 سال و74 ضربه شلاق بقران من اصلا نزدمش چون اون فرد نظامی بوده قاضی حرفش رو قبول کرده الانم اعتراض استان زدم تجدید نظر برج 3 باید برم لطفا راهنماییم کنید چطوری ثابت کنم من باهاش درگیر نشدم ایا حکم بر میگرده دیه هم 7میلیون بریدن بابت دیه

پاسخ ها :

اثبات عدم ضرب و جرح دفاع در برابر اتهام ضرب و جرح درگیری ضرب و جرح دیه