مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده ملک ارثی

بعد از فوت پدر برادر بزرگم مانع تقسیم ارث بین وراث شد تا اینکه خواهرم از ایشان شکایت کرد بعد شکایت تقسیم نامه ناعادلانه ای تنظیم کرد که در آن تقسیم نامه بیشتر ارث به اومی رسید من سال 89 آن تقسیم نامه را امضا نکردم و قبول نداشتم خواهرم سال 99دوباره شکایت خود را دنبال کرد در شورای حل اختلاف ازمن خواسته شد برای ادامه شکایت و پرونده سازی و فرستادن آن به دادگاه آن تقسیم نامه را امضا کنم من کپی تقسیم نامه را امضا نمودم
هر بار که جلسه دادگاه تشکیل می شد برادر بزرگم مانع تقسیم زمین می شد تا این که قاضی پرونده رای به مزایده زمین گذاشت
بعد دوسال از مزایده برادرم شکایت کرده و اظهار داشته که من سال 89 زمین را طبق تقسیم نامه تقسیم کردم وبه وراث دادم چرا زمینم را در مزایده فروختند و دادگاه هم مزایده را باطل اعلام کرد اگر مزایده باطل اعلام می شود چه اتفاقی می افتد؟
من که سال 89 برگه را امضا نکرده بودم و اصلا زمینی تقسیم نشد چطور می توانم از خودم دفاع کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان ابطال مزایده وجود خواهد داشت
و در صورت ابطال مزایده باید ثمن معامله مسترد گردد

اگر شما تقسیم نامه را امضا نکرده باشید امکان ابطال تقسیم نامه وجود خواهد داشت و شما باید دادخواست اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تقسیم‌نامه بایستی ممضی به امضای تمام وراث باشد و اگر یکی از وراث استنکاف نماید تقسیم‌نامه از اعتبار قانونی برخوردار نیست.