مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح اشتباه در شناسنامه

سلام برای اصلاح یک اشتباه شناسنامه ای ثبت احوال شهرمون گفته که به فتوکپی شناسنامه ی پدر و پدربزرگ و پدر پدربزرگم نیاز هست اما چون با خانواده پدری یک کم مشکل داریم آنها فتوکپی شناسنامه پدربزرگ و پدرش را نمی دهند.
آیا راه دیگری وجود دارد که به فتوکپی شناسنامه آن ها رسید؟ مثلا خود ادارات ثبت احوال در سیستم هایشان داشته باشند یا چیز دیگر؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
سوال شما حقوقی نیست اداریست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید در سیستم ثبت احوال موجود باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خود اداره ثبت احوال می‌تواند اقدام و همراهی کند
موضوع را منعکس نمایید که همکاری انجام نمی‌شود.