مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه اصلاح شناسنامه ای که ثبت احوال مرتکب این اشتباه شده است

اینجانب مبلغ 228000 تومان بابت دادخواست اصلاح شناسنامه ای داده ام که مامور ثبت احوال مرتکب این اشتباه شده چرا باید من که هیچ خلافی ندارم این مبلغ را پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بعد از قطعيت راي اصلاح شناسنامه مي توانيد دادخواست مطالبه وجه ( ٢٢٨٠٠٠) بطرفيت ثبت احوال ارائه بدهيد