مشاوره حقوقی رایگان - خسارت سرقت

با سلام خدمت شما وکلای محترم
بنده از سردخانه محل کار خود مقداری گوشت و مرغ دزدیدم چون دلیل و مدارک شاکی محکم‌ بود اعتراف به دزدی کردم
کارفرما ادعای 400 میلیون خسارت کرده ولی من بیشتر از 50 میلیون نبرده ام
ضمنا آیا شخصی که از من خریده هم می‌تواند از من شکایت کند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خریدار خیر
شاکی به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر خریدار هم در اینجا متحمل هزینه شود بله در غیر این صورت فقط ایشان می‌تواند شکایت نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما برای اثبات این سرقت تا این سقف از مبلغ باید دلیل ارائه دهید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام وقتی شما اقرار کردید صرفا اقرار به جرم کردید ولی دلیل نمیشه اون میزان رد مال رو قبول کرده باشید لذا

چگونگی حل اختلاف شاکی و سارق در مقدار مال مسروقه
بعد از اثبات دزدی از منزل یا مغازه شخصی، بین شاکى و مدّعى اختلافی پیش می آید که اجناس و اقلام دزدیده شده به ادعای شاکی بیشترى از اقلامی است که سارق آن را اعلام نموده است. با توجه به این که هیچ کدام جهت اثبات ادّعاى خود دلیلى ندارند، قول کدام یک پذیرفته شده و کدام یک از طرفین باید ادّعاى خود را ثابت کند؟
پاسخ :باید قدر مسلّم را گرفت و زاید بر آن باید اثبات شود.