مشاوره حقوقی رایگان - خسارت

سلام خسته نباشید من یک هفته قبل خونه ای رهن کردم .که قرار بود صاحب خانه رنگ وکابینت وغیره ...رادرست کنه تحویل بده که من اسباب کشی کنم.بعد دو روز دیرکرد بعد کلید میده به بنگاه کلید به من...شبش خانه دزد میبره شیر آلات در ..از جمله کنتور آب .بنگاه میگه همه باید من مستاجر بدم. . ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از لحظه ای که تحویل گرفتی شما مسئول هستی

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگرتحویل شمادادن ونتوانندتقصیرشمارادرنگخداری ازمنزل ثابت کنند خودشان بایدبدهند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما شفاف طرح نشده است برای مشاوره حضوری یا تلفنی اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تا زمانی که شما تحویل نگرفته باشید مسئولیت این دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

, اگر در زمان تصرف مستاجر بوده است مسئولیت آن با زیر است در غیر اینصورت با موجر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده بنظر مسئولیتی متوجه مستاجر نیست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اصولا شما مسئولیتی نخواهید داشت مگر مرتکب تقصیر شده باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما هنوز تصرف نکرده بودید وکلید دست بنگاه بوده مسئولیتی متوجه مستاجر نیست