مشاوره حقوقی رایگان - موضوع انتقال امتیاز مسکن مهر

با سلام و عرض ادب
من یک واحد مسکن مهر خریداری نمودم به صورت وکالتنامه ای و در دفتر بنگاه املاک که بعد از واریز کامل پول و مبایعه نامه و وکالتنامه از دادن سند 5 برگی خوداری نموده اند و اعلام کردن گم شده الان یکبار از بنگاه بخاطر ندادن 5 برگی شکایت کردم رای دادن که باید از فروشنده شکایت کنی و انتقال رو از ایشون بخواهی باز شکایت کردم رد شد گفتن باید اسامی کامل مالکین قبلی رو میاوردی بعد دوباره شکایت کردم و موضوع دادخواستم انتقال امتیاز مسکن مهر بود و دو نفر از مالکین قبلی اومدن اقرار کردن که فروختن و الان هیچ ادعای ندارن الان باز قاضی رای عدم استماع داده چون میگه توی دادخواستت احراز وقوع بیع رو نخواستی الان که رای داده میتونم توی اعتراضم که دادگاه حقوقی هستش و دارم اعتراض میزنم این خواسته رو لایحه کنم توی تجدید نظر بفرستم یا دیگه دیر شده نمیتونم لایحه بزنم باید از نو شکایت جدید بکنم و اونجا اضاف کنم احراز وقوع بیع رو ممنون میشم از شما بزرگواران که راهنمایی بفرمایید ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
خواسته شما می‌بایست اثبات وقوع بیع و الزام فروشنده به کلیه تعهد از جمله انتقال سند و تسلیم مدارک مسکن فوق باشد به طرفیت کلیه فروشنده‌های سابق و بنگاه‌دار.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

افزایش خواسته در مرحله تجدید نظر خواهی میسر نیست باید مجددا دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما می بایست دادخواست خود را به صورت صحیح و مطابق با قانون اقامه نمایید
بهتر است به وکیل ‌مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه بایستی تحت بررسی قرار گیرند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخگویی به عمل آمده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه باید مجدد اقدام کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

خواسته جدیدی نمیتونید در مرحله تجدیدنظر اضافه کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برای بار سوم سوال تکراری است