مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

با سلام خدمت مشاور محترم بنده زمینی به مساحت 200متری در محدود روستا خریداری نموده ام با محدود روستا که در طرح هادی قرار گرفته نزدیک 50 متر فاصله دارد حالا میخواهم از بیناد مسکن وام بگیرم برای ساخت وام بهم نمیدن چون زمین بنده در طرح هادی قرار نداره راه حل چیه که بتونم زمین بندازم تو طرح هادی روستا حتی نامه از شورا دهیار دارم که بلامانع هستش ولی متاسفانه بنیاد مسکن قبول نمیکنه زمین بره داخل طرح هادی

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.هر10سال باتوجه به افزایش جمعیت روستا,دهیارتقاضای افزایش وسعت با الحاق زمینهای اطراف به اداره مسکن ارایه ,پس از موافقت اداره مسکن,طرح افزایش باید درکمیسیون استان مورد موافقت قراربگیردتا داخل درروستا قراربگیرد.چنانچه مدت مذکور گذشته,ازدهیاربخواهید بجای دادن نامه غیرقانونی بشما,طرح افزایش وسعت را ارایه وپیگیری نماید تابتصویب کمیسیون مذکوربرسد.والاراه دیگری وجودندارد.