مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح بن بست

سلام خدا قوت. شهرداری برای ملک بنده که دوبر هست پروانه ساخت صادر کرده حال به دلیل اختلاف ارتفاع کوچه بن بست نسبت به حیاط و پارکینگ (ساختمان 80 سانتیمتر بالاتر از سطح کوچه بن بست می‌باشد ولی با جاده اصلی همسطح میباشد) با عدم دسترسی به حیاط و پارکینگ مواجه شده ایم.شهرداری رضایت همسایه را جهت اصلاح ارتفاع کوچه بهانه کرده و حقوق قانونی بنده را نادیده میگیرد.حال با توجه به اینکه ملک بنده طبق پروانه صادر شده توسط شهرداری ساخته شده است راه حل اینکه بتوان بدون رضایت همسایه ارتفاع کوچه را اصلاح کرد چیست؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه ساخت و ساز شهری بنا به یک سری از استانداردهای خاص و نیز گاهی اوقات رضایت همسایه دارد بنابراین شما تابع الزامات و قوانین فوق هستید