مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه سرقفلی

سلام.آیا محکوم بهی که اعسارش رد شده باشد و حکم جلبش نیز صادر شده باشد میتواند سرقفلی مغازه ای که رضایت را مالک را ندارد به عنوان وثیقه معرفی کند ؟ قاضی قبول میکند یا خیر؟ سرقفلی به عنوان وثیقه قبول میشود یا خیر؟
(ضمنا در اعسار منکر داشتن هر گونه مالی شده بود که با معرفی ملک توسط بنده اعساش رد شد)تشکر

پاسخ ها :

وثیقه سرقفلی رد اعسار بدهی اعسار وثیقه سرقفلی