مشاوره حقوقی رایگان - اعسارم رد شد تجدیدنظر بدهم یا اعسار مجدد

من خانمی هستم چون شوهرم از کارت بانکی من استفاده کرد و معامله ای انجام شده .مشتری شاکی و دبه درآورده .اسم بنده به عنوان نفر دوم در دادنامه آمد.متاسفانه حکم قطعی آمد پارسال و محکوم شدیم جفتمون به مبلغ سی میلیون .من از طرف خودم رفتم اعسار نوشتم چون خبر نداشتم که شاهد جلسه اول حتما باید ببری رد شد اعسارم این در حالی بود که به آوردن شاهد هیچ اشاره ای نشده بود.منم چون ناآگاه بودم رد شد ولی تجدید نظر میشه کرد.الان نمیدونم چه کنم.؟ میترسم تجدید نظر هم بی باشد .میشه دوباره اعسار بدهم؟ توروخدا زودتر جوابمو بدید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تجدیدنظر نیز باید رد شود
مجدد دادخواست تخصصی تنظیم گردد
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نسبت به رای صادره تجدید نظر خواهی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نسبت به رای صادره تجدید نظر خواهی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تجدیدنظرخواهی نمایید و

سید علیرضا امین

جناب آقای سید علیرضا امین :

در صورت قطعیت رای دادگاه بدوی در دادگاه تجدیدنظر ، با مشورت یک وکیل دادگستری مجددا اعسار مطرح کنید.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

در تجدید نظرخواهی با یک وکیل مشورت کنید.